Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 6 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
ISO 22000:2018
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Exploring Beekeepers΄ Perceptions and Attitudes Toward the ISO 22000:2018 Standard [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2024
ΧΡΥΣΗ ΦΥΝΤΑΝΙΔΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Το ISO 22000-2018 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων. Αφορά επιχειρήσεις και οργανισμούς που χειρίζονται τρόφιμα από την παραγωγή μέχρι τη διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή. Η παρούσα διπλωματική εργασία ερευνά τις απόψεις και στάσεις των μελισσοκόμων με σκοπό να δώσει σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τη διάδοση του προτύπου σε αυτόν τον πρωτογενή τ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Consumer satisfaction study on juice products of Greek companies that implement Food Safety Management ISO 22000:2018 and Quality Management ISO 9001:2005 using the SERVQUAL model [Αγγλική]
Ημερομηνία:
30-09-2023
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΝΑΤΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις αναμετρώνται καθημερινά για την ανέλιξη και επιβίωση τους. Η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την οικονομική κρίση και την πρόσφατη πανδημία του COVID-19. Ένα από τα βασικά στοιχεία για να επιτευχθεί μια επιτυχημένη πορεία είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών τους.Ένα από τα βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στην ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Measurement and Evaluation of customer satisfaction using questionnaires in a cooperative olive oil mill that implements food safety management systems ISO 22000:2018 and Quality Management ISO 9001:2015 and comparison using the SERVQUAL model [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-09-2020 [2020-09-20]
ΚΟΝΤΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η προσπάθεια επιχειρήσεων να ανελιχθούν ή ακόμα και να επιβιώσουν, μοιάζει με πορεία προς το Έβερεστ. Πολύ περισσότερο, αν συνυπολογιστούν κρίσεις είτε οικονομικές (Παγκόσμια οικονομική ύφεση 2008 – ΔΝΤ), είτε της πρόσφατης πανδημίας (COVID-19). Έτσι ένα από τα δομικά στοιχεία για να θεωρηθούν σταθερά επιτυχημένες, είναι η προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Applying Statistical Quality Control in a Wine Production Process to a Company Certified to ISO 22000 [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-09-2020 [2020-09-20]
Τσολάκου, Μαρίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στην σημερινή εποχή η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί πρωταρχική μέριμνα και υποχρέωση κάθε οργανισμού που σχετίζεται και δραστηριοποιείται στην αλυσίδα τροφίμων. Η υποχρέωση αυτή των οργανισμών γεννήθηκε μετά από τα συνεχή διατροφικά σκάνδαλα που ήρθαν στο φώς από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αύξησαν την ανησυχία των καταναλωτών αναφορικά με την ασφάλεια των τροφίμων που έφτ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Control measures in food safety management systems, comparison of categorization methods in a cooked-cured pork-bacon processing unit [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-05-2020 [2020-05-17]
ΧΡΗΣΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Οι σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων διαθέτουν Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων με σκοπό την παραγωγή ασφαλών προϊόντων προς κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, κατά την παραγωγή και επεξεργασία βρώσιμων προϊόντων υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης κινδύνων, οι επιπτώσεις των οποίων μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στην ανθρώπινη υγεία. Για τη διαχείριση των κινδύνων αυτών καθορίζονται μέτρα ελέγχου. Ο καθ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Customers satisfaction evaluation of food services catering that applying the International Food Safety Standard ISO 22000: 2018 [Αγγλική]
Ημερομηνία:
28-09-2019 [2019-09-28]
Μπαλάσκα, Νικολέττα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): «Φάρμακο ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας.» έλεγε ο Ιπποκράτης ο οποίος θεωρούσε πως η διατροφή μας είναι το σημαντικότερο πράγμα για την σωματική και ψυχική υγεία, και πως τα καλύτερα φάρμακα μας τα προσφέρει η ίδια η φύση απλόχερα. Στις μέρες μας όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει υγιεινή διατροφή και προϊόντα που έχουν παραχθεί κατά το πλείστον με φυσικό τρόπο και έχο...