Κριτήρια αναζήτησης: ISO 22000:2005
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ISO 22000:2005 Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Control measures in food safety management systems, comparison of categorization methods in a cooked-cured pork-bacon processing unit [Αγγλική] Ημερομηνία: 17-05-2020 [2020-05-17] Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Οι σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων διαθέτουν Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων με σκοπό την παραγωγή ασφαλών προϊόντων προς κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, κατά την παραγωγή και επεξεργασία βρώσιμων προϊόντων υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης κινδύνων, οι επιπτώσεις των οποίων μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στην ανθρώπινη υγεία. Για τη διαχείριση των κινδύνων αυτών καθορίζονται μέτρα ελέγχου. Ο καθ...
Ημερομηνία: 30-09-2018 [2018-09-30] Συγγραφέας: Ασλανίδης, Γεώργιος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Εκ των βασικών στοιχείων για την επιτυχία μιας επιχείρησης μέσα σε ένα απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι η ικανοποίηση των πελατών της. Άλλωστε τα έσοδα κάθε επιχείρησης προκύπτουν από την πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Παράλληλα, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις καταφεύγουν στην εφαρμογή προτύπων του οργανισμού ISO, όπως συστημάτων διαχείρισης της ποιό...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Investigation of the contribution of ISO 22000: 2005 and 9001: 2015 standards to white wines of Assyrtiko, Malagousia, Roditi, Moschato, basis of analysis of three levels in wineries, drink shops and wine bars in Thessaly area: Qualitative and Quantitative Consumer Survey through questionnaires [Αγγλική] Ημερομηνία: 30-09-2018 [2018-09-30] Συγγραφέας: Ταμπούκα, Αναστασία Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Το κρασί είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της Ελληνικής παραγωγής τόσο για την εγχώρια όσο και για την εξωτερική αγορά. Η διασφάλιση της ποιότητας στην παραγωγή του κρασιού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, τόσο κατά τη διαδικασία της οινοποίησης όσο και της τυποποίησης – εμφιάλωσης. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να διερευνήσει μέσω πρωτογενούς έρευνας τη συμβολή του προτύπου ISO 2000...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: ISO 22000:2005 implementation in hospitals. Comparative study of the level of implementation in the public hospitals of Western Macedonia [Αγγλική] Ημερομηνία: 16-09-2017 [2017-09-16] Συγγραφέας: ΔΑΔΑΜΟΓΙΑ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Το ISO 22000:2005 αποτελεί σύστημα διασφάλισης της υγιεινής κατάστασης και εν γένει της ποιότητας των τροφίμων. Στόχος της εφαρμογής του είναι ο μηδενισμός ή ο περιορισμός της πιθανότητας εμφάνισης κινδύνων σχετικά με την υγεία του καταναλωτή. Η εφαρμογή του καθίσταται σημαντική σε όλες τις επιχειρήσεις παρασκευής, αποθήκευσης και διάθεσης τροφίμων. Τα νοσοκομεία αποτελούν χώρους παρασκευής και δ...