Κριτήρια αναζήτησης: γάλα
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: γάλα Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Methods for the determination of phytoestrogens in milk and non-dairy plant-based products [Αγγλική] Ημερομηνία: 19-7-2025 Συγγραφέας: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΙΜΠΛΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία με τίτλο «Μέθοδοι προσδιορισμού φυτοοιστρογόνων στο γάλα και στα μη γαλακτοκομικά προϊόντα φυτικής προέλευσης», εστιάζει στη χρήση αναλυτικών μεθόδων οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση και τον ποσοτικό προσδιορισμό των φυτοοιστρογόνων σε δείγματα γάλακτος και σε υποκατάστατα φυτικής προέλευσης. Στο πρώτο κεφάλαιο της εργασίας αναλύεται η δομή των φυτοοιστρ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Investigation of the quality of fresh milk by applying statistical control techniques [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-09-2020 [2020-09-13] Συγγραφέας: Τζιμούρτου, Σουλτάνα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των ποιοτικών χαρακτηριστικών του γάλακτος με χρήση των στατιστικών εργαλείων βελτίωσης της ποιότητας. Το γάλα είναι ένα τρόφιμο, το οποίο μπορεί να αλλοιωθεί από την δράση παθογόνων μικροοργανισμών, να χάσει τις θρεπτικές του ιδιότητες και να καταστεί ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Να περιέχει τοξικές ουσίες...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Investigating the role of packaging in food industries [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-09-2019 [2019-09-23] Συγγραφέας: ΜΠΟΖΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά στη διερεύνηση των ρόλων της συσκευασίας στις βιομηχανίες τροφίμων. Βασικός στόχος είναι η μελέτη των ρόλων αυτών καθώς και των ιδιοτήτων που μπορεί να έχει μία συσκευασία και που συντελούν τόσο στην διατήρηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος, αλλά και το πώς αντιλαμβάνονται όλα τα προηγούμενα οι υπεύθυνοι στις βιομηχανίες τροφίμων και πώς τελικά επ...