Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
IFS
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The degree of readiness of food companies for the implementation of quality management systems, food safety management systems, Total Quality Management and Lean manufacturing. The case study of a food company producing natural honey. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
24-09-2022 [2022-09-24]
Νάνου, Δήμητρα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός: Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός ετοιμότητας των επιχειρήσεων τροφίμων να υιοθετήσουν συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Lean Manufacturing.
Μεθοδολογία: Προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός χρησιμοποιήθηκε μια σειρά από δομημένα ερωτηματολόγια, σε επιχείρηση παραγωγής φυσικού μελιού προκε...
Ενοποιημένη προσέγγιση των συστημάτων διαχείρισης BRC, IFS και ISO 22000, στη βιομηχανία γάλακτος
MSc
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Integrated approach of BRC, IFS and ISO 22000 managment systems, in dairy industry [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-09-2020 [2020-09-20]
Παναγιώτου, Κωνσταντίνος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των τροφίμων, είναι ένα μείζον θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος. Πολυάριθμα διατροφικά σκάνδαλα, σε μία κοινωνία της άμεσης και εύκολης ενημέρωσης, οδήγησαν σε απώλεια της εμπιστοσύνης, εκ μέρους των καταναλωτών. Η βιομηχανία τροφίμων, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, προσπάθησε να μειώσει το σχετιζόμενο με την ασφάλεια ρίσκο και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τους καταναλωτές. Απάντηση ήτ...
Ημερομηνία:
10-2016 [2016-10]
ΜΠΙΡΜΠΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Για τον καταναλωτή που επενδύει ένα µέρος των χρηµάτων του σε ένα προϊόν, η ποιότητα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα και γι’ αυτό πολλές φορές είναι διατιθέμενος να πληρώσει περισσότερο για αυτή. Για τον παραγωγό η ποιότητα αποτελεί τόσο ευκαιρία, όσο και πολύ ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που πολύ δύσκολα αντιγράφεται από τον ανταγωνισμό.
Η παρούσα μελέτη στοχεύει στην περιγραφή και συγκρι...