Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
ποιότητα τροφίμων
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Modern applications of IoTꞏ the contribution of food quality assurance. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2022 [2022-09-25]
ΓΙΑΓΟΥΡΤΑ, ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (Internet of Things-IoT) εισχωρεί σταδιακά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η ανάγκη για παραγωγή ολοένα και πιο ποιοτικών προϊόντων αλλά και η εξοικονόμηση ενέργειας και νερού αναγκάζουν τις επιχειρήσεις στην ανεύρεση καινοτόμων λύσεων. Το Διαδίκτυο των Αντικειμένων ή ΙοΤ μπορεί να εφαρμοστεί στις καλλιέργειες, στη βιομηχανία, στην εφοδιαστική αλυσίδα, στην ενέργει...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Βiosensors in food packaging materials [Αγγλική]
Ημερομηνία:
15-10-2018 [2018-10-15]
ΦΑΡΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η συσκευασία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποθήκευση, την προστασία, τη συντήρηση και τη μεταφορά των διατροφικών προϊόντων μέχρι τον καταναλωτή. Στην προσπάθεια να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων εντάσσεται και η ανάπτυξη κατάλληλων αισθητήρων. Με δεδομένο ότι τόσο η συντήρηση των τροφών όσο και η ανίχνευση των διαφόρων αλλοιώσεων σε αυτά συνδεέται με βιοχημικές δρά...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The role of food quality and safety on business perfomance. Comparative study of proposed models [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-09-2018 [2018-09-23]
Κονταξή, Ευαγγελία
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Έχοντας αναγνωρίσει την ποιότητα ως βασικό παράγοντα, για την παραγωγή προϊόντων, και την ασφάλεια ως αναγκαία για την υγεία των καταναλωτών, υπογραμμίζεται η σημασία τους στην επιτυχημένη λειτουργία των επιχειρήσεων. Οι καταναλωτές, ευαισθητοποιημένοι πια, στην σύγχρονη κοινωνία επιζητούν ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα/υπηρεσίες. Οι επιχειρήσεις, διαπιστώνοντας αυτή την τάση, σπεύδουν ολοένα να πρ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Investigating the prosperities of quality marks in the agrifood value chain [Αγγλική]
Ημερομηνία:
30-09-2017 [2017-09-30]
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ποιότητα και η διασφάλισή της αποτελούν τα τελευταία χρόνια πρωταρχικό στόχο στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από τους καταναλωτές. Ειδικότερα, στον τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων, η ευαισθησία στις βλάβες που μπορεί να προκληθούν στην υγεία των καταναλωτών από την κατανάλωση ακατάλληλων ή και επικίνδυνων τροφίμων είναι προφανής. Οι έννοιες της ποιότητας και της ασφάλειας των τ...