Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Προαπαιτούμενα Προγράμματα
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Application of hazard analysis and critical control points (HACCP) in the industry of sterile cytotoxic pharmaceutical products. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2024
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των φαρμακευτικών σκευασμάτων αποτελεί μείζονα σκοπό της σύγχρονης Βιομηχανίας Φαρμάκων η οποία αποτελεί ζωτικό παράγοντα της οικονομίας των κρατών. Η παραγωγή ασφαλών και αποδεκτών φαρμακευτικών προϊόντων επιτυγχάνεται μέσω της μεθοδολογίας της διαχείρισης κινδύνου ποιότητας. Στη παρούσα διπλωματική εργασία παρουσιάζεται για πρώτη φορά η εφαρμογή του συστήματος HACCP ως εναλλακτικό εργ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
An Analysis of Quality Assurance Data from Food Companies [Αγγλική]
Ημερομηνία:
19-09-2021 [2021-09-19]
Στόικου, Αικατερίνη
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): H ανάπτυξη και η εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης Ποιότητας, τα τελευταία χρόνια, συνεχώς αυξάνεται. Συχνά, τα Συστήματα Ποιότητας συνδυάζονται για να διασφαλίσουν διάφορες πτυχές της ποιότητας, όπως ένας συνδυασμός συστήματος HACCP με το ISO 9001. Είναι επίσης δυνατό, τα συστήματα αυτά να ενσωματώνονται, όπως στο BRC που σχεδιάστηκε αρχικά για τις βιομηχανίες. Ωστόσο, η απόδοση ενός μεμονωμένου ή ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Evaluation of the Implementation of the Good Hygiene Practice, Good Manufacturing Practice and HACCP System in Bakery sector in Western Macedonia. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2019 [2019-09-14]
Καραλίγκας, Ισαάκ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η κατοχύρωση της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων που παράγει μια βιοτεχνία παραγωγής άρτου, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής πρέπει να αποτελεί το βασικό μέλημα της διοίκησης και των εργαζομένων της επιχείρησης. Η ανάπτυξη ενός ολιστικού συστήματος πρόληψης, ετοιμότητας και δραστηριοτήτων αυτοελέγχου είναι πρακτικό εργαλείο για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων για τ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Investigating the role of Prerequisite Programs in allergen management and control: Implementation in dairy industy KRIKRI SA [Αγγλική]
Ημερομηνία:
2016 [2016]
ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Σκοπός
Σκοπός της παρούσης εργασίας είναι η διερεύνηση του ρόλου των Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων στη διαχείριση των αλλεργιογόνων συστατικών των τροφίμων. Η βιβλιογραφική ανασκόπηση ανέδειξε την αναγκαιότητα εφαρμογής ενός πλάνου διαχείρισης των κρίσιμων στοιχείων τα οποία πρέπει να ελέγχονται και να λαμβάνονται υπόψη κατά την αξιολόγηση του κινδύνου πρόκλησης αλλεργίας. Με βάση τ...