Κριτήρια αναζήτησης: Food
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Food Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Enthalpy and entropy: Educational approach for High School students [Αγγλική] Ημερομηνία: 19-09-2020 [2020-09-19] Συγγραφέας: Τριαντόπουλος, Απόστολος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ) Περίληψη (Abstract): Η ενθαλπία και η εντροπία είναι δύο θερμοδυναμικές έννοιες, συνδεδεμένες με τον πρώτο και τον δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής. Η πρώτη έχει να κάνει με τις ενεργειακές μεταβολές στη διάρκεια μιας φυσικής ή χημικής διεργασίας και η δεύτερη σχετίζεται με το κατά πόσο αυτές οι μεταβολές είναι αυθόρμητες. Θα κάνουμε μια θεωρητική παρουσίαση των θεμελιωδών αρχών της θερμοδυναμικής, τις οποίες οφείλει ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Consumer tendencies and preferences for organic food. Further analysis of sociodemographic, behavioral and psychographic factors affecting purchase behavior. [Αγγλική] Ημερομηνία: 06-09-2020 [2020-09-06] Συγγραφέας: Theochari, Maroula Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Περίληψη (Abstract): In the last decade, eco-friendly products tend to claim a large part of the Greek market share mainly because consumers’ choices seem to be affected not only by the price and quality of products but also by moral and social values. In addition, due to high concern on health and healthy nutrition, more and more individuals decide to change their shopping habits and turn to organic products. On the...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: 3D printing as a tool for preparing pastry products: A critical approach [Αγγλική] Ημερομηνία: 11-05-2019 [2019-05-11] Συγγραφέας: ΤΣΟΥΤΣΟΥ, ΕΛΕΝΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Με την εμφάνιση της τριδιάστατης εκτύπωσης, σημειώθηκε τεράστια πρόοδος στη σημερινή βιομηχανία τροφίμων, με επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να δοκιμάζουν τις ιδέες τους μέσω της τριδιάστατης εκτύπωσης τροφίμων, αλλά και γλυκών (Εικόνα 1) . Σήμερα, η 3D εκτύπωση δεν είναι πλέον μια ιδέα, αλλά μια πραγματικότητα, που μπορεί να φέρει την επανάσταση και την καινοτομία στην παραγωγή γλυκών και τροφίμων ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Attitude formation and intentions towards organic food [Αγγλική] Ημερομηνία: 03-09-2017 [2017-09-03] Συγγραφέας: Ντάλια, Παρασκευή Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Περίληψη (Abstract): Organic foods are defined as those foods that are grown without the use of synthetic fertilizers, sewage sludge, irradiation, genetic engineering, pesticides, or drugs, aiming at preserving their ‘true nature’ during the production process, namely their nutritional content, targeting at health and sustainability. Nowadays, consumers tend to give much more emphasis on possible health risks and envi...