Κριτήρια αναζήτησης: BRC
Βρέθηκαν 5 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 5 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: BRC Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Implementation of the European Directive (EU) 2019/904 on the reduction of the impact of certain plastic products on the environment in the management systems of a production unit [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-9-2024 Συγγραφέας: ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΟΡΙΔΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Στην διπλωματική εργασία γίνεται μελέτη του τρόπου με τον οποίο γίνεται η  Ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (ΕΕ) 2019/904 σχετικά με την μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον στα συστήματα διαχείρισης παραγωγικής μονάδας.Συγκεκριμένα, η ενσωμάτωση της οδηγίας αφορά την μετάβασή από τα πλαστικά καλαμάκια ροφήματος μιας χρήσης σε χάρτινα καλαμάκια μιας χρήσης τα οπ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: The degree of readiness of food companies for the implementation of quality management systems, food safety management systems, Total Quality Management and Lean manufacturing. The case study of a food company producing natural honey. [Αγγλική] Ημερομηνία: 24-09-2022 [2022-09-24] Συγγραφέας: Νάνου, Δήμητρα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός: Σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός ετοιμότητας των επιχειρήσεων τροφίμων να υιοθετήσουν συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Lean Manufacturing. Μεθοδολογία: Προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός χρησιμοποιήθηκε μια σειρά από δομημένα ερωτηματολόγια, σε επιχείρηση παραγωγής φυσικού μελιού προκε...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Integrated approach of BRC, IFS and ISO 22000 managment systems, in dairy industry [Αγγλική] Ημερομηνία: 20-09-2020 [2020-09-20] Συγγραφέας: Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των τροφίμων, είναι ένα μείζον θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος. Πολυάριθμα διατροφικά σκάνδαλα, σε μία κοινωνία της άμεσης και εύκολης ενημέρωσης, οδήγησαν σε απώλεια της εμπιστοσύνης, εκ μέρους των καταναλωτών. Η βιομηχανία τροφίμων, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις, προσπάθησε να μειώσει το σχετιζόμενο με την ασφάλεια ρίσκο και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τους καταναλωτές. Απάντηση ήτ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Integration of Food Safety Management Systems and Application in Food Industry [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-09-2017 [2017-09-23] Συγγραφέας: Σπυρίδης, Ιωάννης Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παγκοσμιοποίηση του εμπορίου τροφίμων οδήγησε σε αύξηση της πολυπλοκότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων και την πιθανότητα εμφάνισης κάποιου διατροφικού κινδύνου. Η ευρεία περιβαλλοντική ρύπανση και τα διαρκώς εμφανιζόμενα διατροφικά σκάνδαλα ενίσχυσαν την ανησυχία των πολιτών ως προς την ασφάλεια των καταναλισκόμενων τροφίμων. Η ανάγκη για παροχή εγγυήσεων και η απαιτούμενη επικοινωνία κα...
Ημερομηνία: 10-2016 [2016-10] Συγγραφέας: ΜΠΙΡΜΠΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Για τον καταναλωτή που επενδύει ένα µέρος των χρηµάτων του σε ένα προϊόν, η ποιότητα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα και γι’ αυτό πολλές φορές είναι διατιθέμενος να πληρώσει περισσότερο για αυτή. Για τον παραγωγό η ποιότητα αποτελεί τόσο ευκαιρία, όσο και πολύ ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που πολύ δύσκολα αντιγράφεται από τον ανταγωνισμό. Η παρούσα μελέτη στοχεύει στην περιγραφή και συγκρι...