Κριτήρια αναζήτησης: βιοαισθητήρες
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: βιοαισθητήρες Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Determination of amino acids in dairy products [Αγγλική] Ημερομηνία: 20-07-2024 Συγγραφέας: ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Επισημαίνονται οι μέθοδοι προσδιορισμού της ποιότητας των πρωτεϊνών στα γαλακτοκομικά προϊόντα και συζητείται η ανίχνευση αμινοξέων μέσω γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση διαφορετικών τεχνικών - όξινη υδρόλυση, υδρόλυση με βάση και ενζυμική υδρόλυση- οι διαδικασίες επικυρώνονται περαιτέρω με ορισμένες διεργασίες. Ακόμα αποκαλύπτονται τα ευρήματα της ανάλυσης φασματομετρίας μάζας που βοηθά στην ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Βiosensors in food packaging materials [Αγγλική] Ημερομηνία: 15-10-2018 [2018-10-15] Συγγραφέας: ΦΑΡΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ) Περίληψη (Abstract): Η συσκευασία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποθήκευση, την προστασία, τη συντήρηση και τη μεταφορά των διατροφικών προϊόντων μέχρι τον καταναλωτή. Στην προσπάθεια να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων εντάσσεται και η ανάπτυξη κατάλληλων αισθητήρων. Με δεδομένο ότι τόσο η συντήρηση των τροφών όσο και η ανίχνευση των διαφόρων αλλοιώσεων σε αυτά συνδεέται με βιοχημικές δρά...