Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Πρόσθετα τροφίμων, Σύγχρονοι μέθοδοι προσδιορισμού, ΗPLC, Ασφάλεια τροφίμων
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
«FOOD ADDITIVES: MODERN METHODS OF THEIR DETERMINATION AND FOOD SAFETY» [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-02-2024
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Η επείγουσα ανάγκη της σίτισης του αυξανόμενου παγκόσμιου πλυθυσμού έχει δημιουργήσει τη βελτίωση της παραγωγής τροφίμων, με στόχο τη σχέση κόστους- αποτελεσματικότητας, διατηρώντας παράλληλα πρότυπα υψηλής ποιότητας.Είναι αναγκαία η διατήρηση της εμφάνισης,της γεύσης,της μικροβιολογικής ασφάλειας και της υφής για μεγάλο χρονικό διάστημα για τα τρόφιμα.Παρά τις αξιοσημείωτες εξελίξεις στα πρόσθετα...