Κριτήρια αναζήτησης: Πρόσθετα τροφίμων, Σύγχρονοι μέθοδοι προσδιορισμού, ΗPLC, Ασφάλεια τροφίμων
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Πρόσθετα τροφίμων, Σύγχρονοι μέθοδοι προσδιορισμού, ΗPLC, Ασφάλεια τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: «FOOD ADDITIVES: MODERN METHODS OF THEIR DETERMINATION AND FOOD SAFETY» [Αγγλική] Ημερομηνία: 25-02-2024 Συγγραφέας: ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Η επείγουσα ανάγκη της σίτισης του αυξανόμενου παγκόσμιου πλυθυσμού έχει δημιουργήσει τη βελτίωση της παραγωγής τροφίμων, με στόχο τη σχέση κόστους- αποτελεσματικότητας, διατηρώντας παράλληλα πρότυπα υψηλής ποιότητας.Είναι αναγκαία η διατήρηση της εμφάνισης,της γεύσης,της μικροβιολογικής ασφάλειας και της υφής για μεγάλο χρονικό διάστημα για τα τρόφιμα.Παρά τις αξιοσημείωτες εξελίξεις στα πρόσθετα...