Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Σχέδιο μαθήματος
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
STUDY OF FLAVOURING IN FOOD.INTERACTION BETWEEN AROMATIC COMPOUNDS AND FOOD INGREDIENTS.AN EDUCATIONAL APPROACH. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
19-09-2020 [2020-09-19]
ΚΑΖΑΚΟΥ, ΕΛΕΝΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να μελετήσει βιβλιογραφικά, την παρουσία των χημικών και φυσικών αρωματικών ουσιών στα τρόφιμα σαν τμήματα του κόσμου των προσθέτων, μέσα στην «μήτρα» του τροφίμου, όπου οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συστατικών του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εξετάζονται επίσης οι τεχνικές απομόνωσης τους από την χημική βιομηχανία καθώς και η νομοθεσ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Study of the quantum mechanics phenomenon tunnel and its applications in Physical Systems [Αγγλική]
Ημερομηνία:
16-05-2020 [2020-05-16]
ΤΡΟΧΟΥΤΣΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία αποτελείται από οκτώ κεφάλαια.
Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μία σύντομη ιστορική ανασκόπηση, όπου αναφέρονται τα αδιέξοδα μπροστά στα οποία βρέθηκε η Κλασσική Φυσική στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου, και οι προσπάθειες που έγιναν στα πλαίσια της Παλαιάς Κβαντικής θεωρίας για να ξεπεραστούν, με τελική κατάληξη την θεμελίωση της Κβαντικής Μηχανικής την δεκαετία του ...
Η Οινοποίηση ως μέσο αφομοίωσης όρων και εννοιών της διδακτέας ύλης χημείας γυμνασίου και λυκείου.
MSc
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Vinification. A way to be assimilated terms - concepts of high school chemistry. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
28-09-2019 [2019-09-28]
Τσιράκης, Χαράλαμπος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η επιστήμη της οινολογίας τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο δίνοντας τη δυνατότητα στους οινοπαραγωγούς να παράξουν εξαιρετικούς οίνους σε ανταγωνιστικό κόστος. Μεγάλη σημασία στην επίτευξη του στόχου του επιστήμονα οινολόγου αποτελεί η έγκαιρη και ορθή επέμβαση αυτού σε κρίσιμα στάδια της οινοποίησης. Η κατάλληλη περίοδος τρύγου των σταφυλιών, της πρώτης ύλης της οινοποιίας και ο...