Βρέθηκαν 7 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Νομός Σερρών
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία:
22-02-2025
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας (ΕΓΑ)
Περίληψη (Abstract): Η άρδευση των καλλιεργειών είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές γλυκού νερού παγκοσμίως. Από την άλλη μεριά, το καλαμπόκι-ένα εξαιρετικά υψηλής σημασίας δημητριακό για τη διατροφή του ανθρώπου αλλά και τη ζωική παραγωγή- λόγω των υψηλών απαιτήσεών του σε νερό καθιστούν αναγκαία την εξέταση βέλτιστων πρακτικών άρδευσης για την εξασφάλιση υψηλής αποδοτικότητας και ποιότητας της παραγωγ...
Ημερομηνία:
24-9-2023
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): H αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πηγών (θερμών ή ψυχρών) ως θέρετρα, πρωτίστως δεν αφορούσε μια νέα μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Αρχικά εμφανίστηκε ως μια μορφή μετακίνησης του πληθυσμού με στόχο τη θεραπεία, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου το κίνητρο της επίσκεψης σε αντίστοιχους χώρους όπου λειτουργούν ιαματικά λουτρά διαφοροποιήθηκε, αλλά και το εύρος των εναλλακτικών τρόπων απόλαυσης των ευ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Cultural Approach to Alternative Tourism in Greece and its Implementation in the Region of Central Macedonia [Αγγλική]
Ημερομηνία:
26-09-2020 [2020-09-26]
Τουστσόγλου, Χριστίνα
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΔΠΜ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία έχει ως ερευνητικό στόχο την εκπόνηση ενός πλαισίου στρατηγικού σχεδιασμού που αποσκοπεί στη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας με βάση τη δραστηριότητα του εναλλακτικού πολιτιστικού τουρισμού στο Νομό των Σερρών. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με μία μεθοδολογική προσέγγιση η οποία καινοτομεί, καθώς συνδυαστικά, ένας σημαντικός αριθμό...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The contribution of the fight against ovine and caprine brucellosis to food safety. The case of the Prefecture of Serres. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
30-09-2018 [2018-09-30]
ΑΣΤΑΚΟΓΛΟΥ, ΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Πώς καταπολεμάτε η βρουκέλλωση στα αιγοπρόβατα για την ασφάλεια των τροφίμων.
Ημερομηνία:
10-2016 [2016-10]
ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΑΝΑΤΟΛΗ
Σχολή:
Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών
Τμήμα:
Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΚΕ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της συγκεκριμένης έρευνας είναι η διερεύνηση των αναγκών επιμόρφωσης των γυναικών αγροτικής περιοχής σύμφωνα με τις απόψεις τους. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος στόχος της έρευνας είναι η διερεύνηση των κινήτρων ένταξης των γυναικών του δείγματος σε προγράμματα δια βίου μάθησης, ο δεύτερος στόχος είναι η διερεύνηση των προσδοκιών από τη συμμετοχή των γυναικών του δείγματος σε προγράμματα δια βί...
Ημερομηνία:
2005
Παπαευαγγέλου, Μαρία
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Ημερομηνία:
2005
Παπαντωνίου, Καλλιόπη
Σχολή:
Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών
Τμήμα:
Επιστήμες της Αγωγής (ΕΚΠ)
Περίληψη (Abstract): Από την δεκαετία του ’70 στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την αξιολόγηση του «σχολείου» τόσο σε σχέση µε την αποτελεσµατικότητα (κόστος – αποτέλεσµα) όσο και µε την ποιότητα της παρεχόµενης από αυτό εκπαίδευσης. Γι αυτόν τον λόγο και αναπτύσσονται διάφορες µορφές και συστήµατα αξιολόγησης στα πλαίσια ιδιαίτερων ιστορικών, εκπαιδευτικών, πολιτισµικών και κοινωνικών συν...