Κριτήρια αναζήτησης: INVESTIGATING
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: INVESTIGATING Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Investigating HACCP implementation principles in butcher shops [Αγγλική] Ημερομηνία: 2016 [2016] Συγγραφέας: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των τροφίμων είναι πρωταρχικής σημασίας υποχρέωση των επιχειρήσεων τροφίμων με στόχο την παραγωγή ασφαλών τροφίμων και την προστασία της υγείας του καταναλωτή. Η εφαρμογή και η τήρηση μιας διαρκούς διαδικασίας που βασίζεται στις αρχές του HACCP είναι υποχρεωτική για τις επιχειρήσεις τροφίμων και διασφαλίζεται κυρίως με προληπτικά μέτρα ,ελέγχοντας με συστηματικό τρόπο τα μεγέθη (μέσω τω...