Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
INVESTIGATING
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Investigating HACCP implementation principles in butcher shops [Αγγλική]
Ημερομηνία:
2016 [2016]
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια των τροφίμων είναι πρωταρχικής σημασίας υποχρέωση των επιχειρήσεων τροφίμων με στόχο την παραγωγή ασφαλών τροφίμων και την προστασία της υγείας του καταναλωτή. Η εφαρμογή και η τήρηση μιας διαρκούς διαδικασίας που βασίζεται στις αρχές του HACCP είναι υποχρεωτική για τις επιχειρήσεις τροφίμων και διασφαλίζεται κυρίως με προληπτικά μέτρα ,ελέγχοντας με συστηματικό τρόπο τα μεγέθη (μέσω τω...