Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 6 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
DMAIC
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
APPLICATION OF SIX SIGMA DURING PRODUCT PROCESSING IN FOOD INDUSTRY [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-5-2025
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Ο ανταγωνισμός στην αγορά αυξάνεται συνεχώς στον σύγχρονο περιβάλλον. Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση και αύξηση της παραγωγικότητας οδηγεί καθημερινά τις σύγχρονες επιχειρήσεις να στραφούν σε νέες μεθόδους και τεχνικές προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους. Αρκετές μεθοδολογίες έχουν αναπτυχθεί προκειμένου ναβοηθήσουν τις εταιρίες να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονλεκτημα και να βελτιώσουν την παρα...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Analysis of performance indicators in a company selling construction materials using the 6 sigma method: Case Study [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-5-2025
ΚΑΝΑΚΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Ο τομέας της οικοδομής παρουσιάζει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και οι επιχειρήσεις που πουλάνε τέτοια αγαθά θέλουν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους. Έτσι, η έρευνα που παρουσιάζεται πραγματεύεται τον εντοπισμό προβλημάτων σε μια μικρή επιχείρηση πώλησης οικοδομικών υλικών, τα οποία προκαλούν προβλήματα στην αποτελεσματική λειτουργία της, που μειώνουν την ανταγωνιστικότητας της. ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Quality Control of Laboratory Fuel Analysis through the Issue Time of Results with the six-Sigma (6σ) methodology [Αγγλική]
Ημερομηνία:
24-09-2022 [2022-09-24]
Τράμπαρη, Φωτεινή
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση της μεθοδολογίας 6-Σίγμα ως εργαλείο για την βελτίωση διαδικασιών ή υπηρεσιών, σε εργαστήρια αναλύσεων. Η μεθοδολογία αυτή μέσω της τεχνικής DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve, Control) και της χρήσης κατάλληλων εργαλείων, επικεντρώνεται στην συλλογή και ανάλυση δεδομένων ώστε να επιτευχθεί βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών .
Στην παρούσα Διπλωμ...
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟ SIX SIGMA ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΜΑΚΡΙΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
MSc
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
APPLICATION OF SIX SIGMA METHODOLOGY IN THE PRODUCTION OF LONG RANGE OBSERVATION DEVICES [Αγγλική]
Ημερομηνία:
24-09-2022 [2022-09-24]
ΔΡΟΣΟΣ, ΜΑΡΙΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παραγωγή οργάνων παρατήρησης μακρινών στόχων είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και εν πολλοίς άγνωστη, λόγω της ευαισθησίας των δεδομένων αφού ανήκει στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Στη σημερινή εποχή η χρήση τέτοιων οργάνων έχει αυξηθεί καθότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις πραγματοποιούνται νύχτα. Ως όργανα ορίζονται οι συσκευές εκείνες που επιτρέπουν στον χρήστη να έχει δυνατότητα αναγνώριση...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
IMPLEMENTATION OF LEAN SIX SIGMA STATISTICAL QUALITY CONTROL METHODS DURING PACKAGING CEREALS IN THE FOOD INDUSTRY [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2021 [2021-09-25]
ΠΡΟΣΗΛΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στη συγκεκριμένη διπλωματική εργασία γίνεται μια προσπάθεια ανάλυσης της μεθοδολογίας Six Sigma (6σ) με σκοπό να μελετηθεί το αντίκτυπο που μπορεί να έχει στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Η προαναφερθείσα φιλοσοφία βασίζεται στη συλλογή δεδομένων από το περιβάλλον και στο προσδιορισμό της λειτουργίας υφιστάμενων διεργασιών, οι οποίες επηρεάζουν σημαντικά...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Evaluation and quality control of food microbiological analysis laboratory by participating in inter-laboratory proficiency testing with the six sigma (6σ) methodology [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-09-2020 [2020-09-13]
Κολώνη, Ιωάννα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ποιότητα των τροφίμων και η διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών αποτελεί μείζον θέμα στην εποχή μας. Ολοένα και πιο αυστηρές προδιαγραφές ορίζονται από τα κράτη, αναδυόμενοι κίνδυνοι αξιολογούνται και αυστηρότεροι έλεγχοι πραγματοποιούνται. Όταν συνδυαστούν αυτά με την παγκοσμιοποίηση και την ελεύθερη κυκλοφορία-διακίνηση των αγαθών, είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αυστηρότερο έλεγχο...