Κριτήρια αναζήτησης: τμήμα εστίασης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: τμήμα εστίασης Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Hotel Catering Staff Evaluation: An Innovative Approach [Αγγλική] Ημερομηνία: 26-09-2020 [2020-09-26] Συγγραφέας: ΣΟΛΑΧΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Η διοίκηση ανθρώπινων πόρων έχει κατά τις τελευταίες δεκαετίες αναχθεί σε ένα πολύ σημαντικό πεδίο της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς πλέον το ανθρώπινο δυναμικό θεωρείται ως ένα περιουσιακό στοιχείο για τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα στον κλάδο της φιλοξενίας και πιο συγκεκριμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο και στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων το ανθρώπινο δυναμικό παίζει έναν κρίσι...