Κριτήρια αναζήτησης: ούζο
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ούζο Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Hazard analysis and critical control points (HACCP) revision, in accordance with ISO 22000:2005 requirements, in ouzo production [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2019 [2019-09-14] Συγγραφέας: Ποδαροπούλου, Αποστολία Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση της εφαρμογής του συστήματος HACCP στην ABC, εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης ούζου, έπειτα από την εκ βάθρων αναθεώρησή του, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 Στην εργασία αναλύονται οι αιτίες υποβάθμισης του ήδη εγκατεστημένου συστήματος HACCP και η ανάγκη αναβάθμισής του και παρουσιάζεται η συσσώρευση προβλημάτων που π...