Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
ούζο
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Hazard analysis and critical control points (HACCP) revision, in accordance with ISO 22000:2005 requirements, in ouzo production [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2019 [2019-09-14]
Ποδαροπούλου, Αποστολία
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση της εφαρμογής του συστήματος HACCP στην ABC, εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης ούζου, έπειτα από την εκ βάθρων αναθεώρησή του, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005
Στην εργασία αναλύονται οι αιτίες υποβάθμισης του ήδη εγκατεστημένου συστήματος HACCP και η ανάγκη αναβάθμισής του και παρουσιάζεται η συσσώρευση προβλημάτων που π...