Κριτήρια αναζήτησης: νοθεία μελιού, χημειομετρικές τεχνικές, γλυκαντικές ύλες, προλίνη, λόγος K/Na
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: νοθεία μελιού, χημειομετρικές τεχνικές, γλυκαντικές ύλες, προλίνη, λόγος K/Na Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Analytical methods for controlling adulteration of honey with sweeteners [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-07-2022 [2022-07-23] Συγγραφέας: Τριανταφύλλου, Ανδρέας Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Το μέλι είναι ένα από τα δέκα προιόντα στα οποία παρατηρείται νοθεία και παραπλάνηση του καταναλωτή. Η νόθευση του μελιού επηρεάζει τους παραγωγούς αγνού μελιού από πλευράς οικονομίας και αγοράς, ενώ έχει και αρνητικές επιπτώσεις στη διατροφή και την υγεία των καταναλωτών. Η νοθεία του μελιού μέσω της τροφοδοσίας των μελισσών με διαφορετικά σιρόπια ζάχαρης κατά την παραγωγή μελιού ή της προσθήκης ...