Κριτήρια αναζήτησης: ενεργειακή αξιοποίηση
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ενεργειακή αξιοποίηση Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Olive Waste Management. Case Study in the area of lake Trichοnidα in Aitoloakarnania Perfecture. [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2019 [2019-09-14] Συγγραφέας: ΣΙΑΜΠΑΛΗ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Η παραγωγή ελαιολάδου στη Μακρυνεία , μετά και την παύση της καλλιέργειας του καπνού , αποτελεί τη βασικότερη οικονομική δραστηρίοτητα των κατοίκων της περιοχής . Οι ελαιώνες καλύπτουν το 50 % της αγροτικής γης ενώ τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξητική τάση ως προς την επέκταση αυτών. Η παραγωγή του ελαιολάδου, των ελαιοτριβείων της περιοχής , υπολογίζεται ότι ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 1.400...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Existing situation and management trends of agro-industrial waste worldwide and in Greece [Αγγλική] Ημερομηνία: 17-09-2017 [2017-09-17] Συγγραφέας: Κοντός, Σταύρος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση του πλαισίου ορθής διαχείρισης των αγροτοκτηνοτροφικών αποβλήτων με βάση τις Οδηγίες και τους Κανονισμούς που θεσπίστηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαιτίας των σοβαρών επιπτώσεων που έχουν αυτά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Επιπλέον μελετήθηκε η δυνατότητα ενεργειακής τους αξιοποίησης για την παραγωγή βιοαερίου καθώς και η χρήση τους ως εδαφοβελτιωτι...
Ημερομηνία: 2017 [2017] Συγγραφέας: ΚΟΥΡΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση Αποβλήτων (ΔΙΑ) Περίληψη (Abstract): Οι Εξαντλημένοι Σπόροι Ζυθοποιίας (ΕΣΖ) είναι το κύριο παραπροϊόν της διεργασίας παραγωγής μπύρας, αντιπροσωπεύοντας το 85% των συνολικών παραπροϊόντων που παράγονται. Οι ΕΣΖ αποτελούνται κυρίως από τους φλοιούς των κόκκων κριθαριού που λαμβάνονται ως στερεό υπόλειμμα μετά την παραγωγή του ζυθογλεύκους και είναι πλούσιοι σε σάκχαρα, πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία. Η μεγάλη διαθεσιμότητα των ΕΣΖ ...