Κριτήρια αναζήτησης: εμφιάλωση
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: εμφιάλωση Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 28-09-2019 [2019-09-28] Συγγραφέας: Ποντικίδης, Κωνσταντίνος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η μελισσοκομία αποτελεί κλάδο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος αποτελείται στην πλειοψηφία του από μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν λίγους εργαζομένους, και παράγει πλήθος προϊόντων, με γνωστότερο το μέλι. Η διασφάλιση της ποιότητας στην παραγωγή, επεξεργασία και εμφιάλωση του μελιού, επιτυγχάνεται με τη συμμόρφωση των παραγωγών με τους κανόνες ορθής μελισσοκομικής και υγιεινής πρακτι...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Hazard analysis and critical control points (HACCP) revision, in accordance with ISO 22000:2005 requirements, in ouzo production [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2019 [2019-09-14] Συγγραφέας: Ποδαροπούλου, Αποστολία Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση της εφαρμογής του συστήματος HACCP στην ABC, εταιρία παραγωγής και εμφιάλωσης ούζου, έπειτα από την εκ βάθρων αναθεώρησή του, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 Στην εργασία αναλύονται οι αιτίες υποβάθμισης του ήδη εγκατεστημένου συστήματος HACCP και η ανάγκη αναβάθμισής του και παρουσιάζεται η συσσώρευση προβλημάτων που π...