Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
βιολογικό τυρί
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Hazard Analysis and Critical Control Points during production and packaging of organic white goat cheese. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2019 [2019-09-14]
Γκουζιώτης, Απόστολος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας μεταπτυχιακής εργασίας είναι o σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός συστήματος Ανάλυσης Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP- Hazard Analysis of Critical Control Points) κατά τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας βιολογικού κατσικίσιου τυριού. Η μελέτη βασίστηκε στην επιχείρηση «Κ. Κοκκινομάτης», η οποία αποτελεί μια μικρή οικογενειακή μονάδα στο νομό Έβρου.
Η...