Κριτήρια αναζήτησης: βιολογικό τυρί
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: βιολογικό τυρί Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Hazard Analysis and Critical Control Points during production and packaging of organic white goat cheese. [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2019 [2019-09-14] Συγγραφέας: Γκουζιώτης, Απόστολος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας μεταπτυχιακής εργασίας είναι o σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός συστήματος Ανάλυσης Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP- Hazard Analysis of Critical Control Points) κατά τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας βιολογικού κατσικίσιου τυριού. Η μελέτη βασίστηκε στην επιχείρηση «Κ. Κοκκινομάτης», η οποία αποτελεί μια μικρή οικογενειακή μονάδα στο νομό Έβρου. Η...