Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Φασματοσκοπικές Μέθοδοι
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Spectroscopic and spectrometric methods for the determination of selected bioactive components of coffee with emphasis on alkaloids and chlorogenic acids [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-07-2022 [2022-07-23]
ΤΡΙΓΚΑ, ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Ο καφές είναι ένα φρούτο στο μέγεθος κερασιού με πολύ γλυκιά σάρκα και συναντάται στα κλαδιά του καφεόδεντρου. Την ίδια χρονική στιγμή, ένα κλαδί μπορεί να φέρει λευκά άνθη όμοια με εκείνα του γιασεμιού, άγουρους αλλά και ώριμους καρπούς έτοιμους για συγκομιδή. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι τρόποι συγκομιδής του καφέ είναι τρεις: Επιλεκτική διαλογή με τα χέρια (picking), με τράβηγμα από τα κλαδιά (stripp...