Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: Μελέτη περίπτωσης ISO 22000 σε Μονάδα Παραγωγής Έτοιμων Γευμάτων. Διαφορές με το πρότυπο IFS FOOD [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-09-2023
ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΓΚΕΚΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον και λόγω αύξησης της πολυπλοκότητας στην αλυσίδα τροφίμων, η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση των επιχειρήσεων που ασχολούνται με αυτά και δεσμεύονται ως προς την ασφάλεια των τροφίμων μέσω κατάλληλων Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων. Τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων αποτελούν εγγύηση...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Control measures in food safety management systems, comparison of categorization methods in a cooked-cured pork-bacon processing unit [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-05-2020 [2020-05-17]
ΧΡΗΣΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Οι σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων διαθέτουν Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων με σκοπό την παραγωγή ασφαλών προϊόντων προς κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, κατά την παραγωγή και επεξεργασία βρώσιμων προϊόντων υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης κινδύνων, οι επιπτώσεις των οποίων μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στην ανθρώπινη υγεία. Για τη διαχείριση των κινδύνων αυτών καθορίζονται μέτρα ελέγχου. Ο καθ...