Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Στατιστικός Έλεγχος Διεργασίας και Statistical Process Control
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Στατιστικά Εργαλεία και Μέθοδοι για τον Έλεγχο της Βιομηχανικής Παραγωγής Αρτοσκευασμάτων τύπου Τοστ
MSc
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Statistical Tools and Methods for the Control of the Industrial Production of Toast type Pastries [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-5-2023
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΜΑΡΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ποιότητα ως ορολογία τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των καταναλωτών. Ο σύγχρονος καταναλωτής πλέον στην έρευνα αγοράς που κάνει έχει θέσει πολύ ψηλά τις απαιτήσεις του όσον αφορά στην αγορά ‘’ποιοτικών’’ προϊόντων. Η παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού , η υπερκατανάλωση, ο έντονος βιομηχανικός ανταγωνισμός , η πληθώρα και ποικιλία των προϊόντων , οι απαιτήσ...
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΩΠΩΝ / ΜΕΤΑΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
MSc
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
QUALITY IMROVEMENT OF FRESH / PROCESSED PRODUCTS WITH USE OF METHODS OF EXPERIMENTAL DESIGN [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-09-2020 [2020-09-13]
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η βελτίωση της ποιότητας των νωπών / μεταποιημένων προϊόντων σε μία ελληνική βιομηχανία παραγωγής νωπής και μεταποιημένης πιπεριάς Πελοποννήσου με την χρήση των μεθόδων του πειραματικού σχεδιασμού. Για τον έλεγχο της βελτίωσης της παραγωγικής διαδικασίας ελήφθηκε δείγμα 30 μετρήσεων πιπεριάς Πελοποννήσου από τις 90 μετρήσεις ετησίως, το οποίο συ...