Κριτήρια αναζήτησης: Ολική Οξύτητα / Total Acidity
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Ολική Οξύτητα / Total Acidity Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Applying Statistical Quality Control in a Wine Production Process to a Company Certified to ISO 22000 [Αγγλική] Ημερομηνία: 20-09-2020 [2020-09-20] Συγγραφέας: Τσολάκου, Μαρίνα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Στην σημερινή εποχή η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί πρωταρχική μέριμνα και υποχρέωση κάθε οργανισμού που σχετίζεται και δραστηριοποιείται στην αλυσίδα τροφίμων. Η υποχρέωση αυτή των οργανισμών γεννήθηκε μετά από τα συνεχή διατροφικά σκάνδαλα που ήρθαν στο φώς από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αύξησαν την ανησυχία των καταναλωτών αναφορικά με την ασφάλεια των τροφίμων που έφτ...