Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:
Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες, Τουρισμός, Επισιτισμός, Οίνος
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Strategies to Improve the Quality of Catering Services in 5-Star Hotels and Independent Catering Companies: The Case of Wine [Αγγλική]
Ημερομηνία:
26-09-2020 [2020-09-26]
ΛΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπό της παρούσας μελέτης αποτέλεσε ο προσδιορισμός των αντιλήψεων των εργαζομένων σε ξενοδοχεία 5 αστέρων για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα του επισιτιστικού του τμήματος και του οίνου. Η ποιότητα των υπηρεσιών συνδέεται θετικά με την ικανοποίηση των πελατών βοηθώντας τις ξενοδοχειακές μονάδες να αποκτήσουν πιστούς πελάτες. Ταυτόχρονα, η βαρύτητα του κρασιού στην πα...