Κριτήρια αναζήτησης: Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες, Τουρισμός, Επισιτισμός, Οίνος
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες, Τουρισμός, Επισιτισμός, Οίνος Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Strategies to Improve the Quality of Catering Services in 5-Star Hotels and Independent Catering Companies: The Case of Wine [Αγγλική] Ημερομηνία: 26-09-2020 [2020-09-26] Συγγραφέας: ΛΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Σκοπό της παρούσας μελέτης αποτέλεσε ο προσδιορισμός των αντιλήψεων των εργαζομένων σε ξενοδοχεία 5 αστέρων για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα του επισιτιστικού του τμήματος και του οίνου. Η ποιότητα των υπηρεσιών συνδέεται θετικά με την ικανοποίηση των πελατών βοηθώντας τις ξενοδοχειακές μονάδες να αποκτήσουν πιστούς πελάτες. Ταυτόχρονα, η βαρύτητα του κρασιού στην πα...