Βρέθηκαν 4 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Πρότυπα Ποιότητας
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Corporate social responsibility (CSR) and Sustainable Development: Prospects and Implementation [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2022 [2022-09-25]
Βάγια, Ελπίδα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ένταξη δράσεων κοινωνικής, περιβαλλοντικής και οικονομικά βιώσιμης διάστασης για τους οργανισμούς. Η παρούσα εργασία στο θεωρητικό μέρος μελετά τη σχέση μεταξύ της ΕΚΕ και της βιώσιμης ανάπτυξης και παρουσιάζει την υφιστάμενη κατάσταση των ελληνικών επιχειρήσεων. Επίσης, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο εφ...
Ημερομηνία:
13-09-2020 [2020-09-13]
Τσαγκαλίδης, Ιωάννης
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η σημασία της διασφάλισης ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες και αγαθά, στην εποχή
μας είναι αδιαμφισβήτητη. Από την υπάρχουσα εκτενή βιβλιογραφία έχει προκύψει το
συμπέρασμα ότι η παραγωγή ενός ποιοτικού προϊόντος ή υπηρεσίας με τη βοήθεια των
κατάλληλων διεθνών προτύπων, οδηγεί σε μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη στον
παραγωγό και στην κοινωνία, αξιοπιστία και ασφάλεια στη χρήση καθώς και πε...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Application of BRC, IFS and FSCC 22000 standards to food industry : application to meat industry and agricultural production sector [Αγγλική]
Ημερομηνία:
09-2020 [2020-09]
Μαλαγάρη, Χριστίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παγκόσμια αγορά και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στον τομέα των τροφίμων, σε συνδυασμό με την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών του καταναλωτικού κοινού και τις συνεχόμενες αυξημένες απαιτήσεις επέφεραν εξελίξεις στη βιομηχανία τροφίμων. Η ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής, η χρήση του διαδικτύου και η σχεδόν άμεση ενημέρωση πάνω σε θέματα νοθείας των τροφίμων και προέλευσής τους, κατέ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The role of Safety and Quality Standards in the food industry [Αγγλική]
Ημερομηνία:
11-05-2019 [2019-05-11]
Αρχοντίκη, Ελένη
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η ποιότητα έχει καταστεί ζωτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανταγωνισμού στην παγκόσμια αγορά τροφίμων. Για να αποκτήσουμε ένα καλύτερο ποιοτικό τελικό προϊόν, η ποιότητα πρέπει να γίνεται ολοένα και πιο ελέγξιμη σε όλη την τροφική αλυσίδα από τον αρχικό προμηθευτή πρώτων υλών μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Η προσπάθεια για ποιότητα δεν είναι ελεύθερη επιλογή. Σημαντικοί παράγοντες είναι αφενός ο κα...