Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Haccp
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Study of implementation of HACCP food hygiene assurance system in a winery with continuous monitoring of critical parameters of its processes [Αγγλική]
Ημερομηνία:
20-09-2020 [2020-09-20]
Κούρτης, Σπυρίδων
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στην παρούσα διπλωματική εργασία θα ασχοληθούμε με την μελέτη εφαρμογής συστήματος διασφάλισης υγιεινής τροφίμων HACCP σε ένα οινοποιείο.
Αρχικά θα αναφερθούμε στην έννοια της ποιότητας και σε βασικές ορολογίες όπως την Διοίκηση ολικής ποιότητας και το κόστος ποιότητας.
Στην συνέχεια θα αναφερθούμε στον ορισμό του HACCP, στην ιστορική του εξέλιξη και στους στόχους που προσδοκούμε από την εφαρμογ...