Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
HACCP, γαλακτοκομικό προϊόν, πρωτεΐνη
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
“Design and development of a new high - protein dairy product by a dairy plant located in Inofyta Viotias. Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) and compliance to the legislative requirements of the new product” [Αγγλική]
Ημερομηνία:
30-09-2018 [2018-09-30]
ΚΑΠΑΚΑ, MΑΓΔΑΛΗΝΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία, συντάχθηκε στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας» της σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.).
Στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς η διακίνηση ασφαλών τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους καταναλωτές όσο και για την επιβίωση των επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό η νομοθεσία ε...