Κριτήρια αναζήτησης: HACCP, γαλακτοκομικό προϊόν, πρωτεΐνη
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: HACCP, γαλακτοκομικό προϊόν, πρωτεΐνη Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: “Design and development of a new high - protein dairy product by a dairy plant located in Inofyta Viotias. Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) and compliance to the legislative requirements of the new product” [Αγγλική] Ημερομηνία: 30-09-2018 [2018-09-30] Συγγραφέας: ΚΑΠΑΚΑ, MΑΓΔΑΛΗΝΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία, συντάχθηκε στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας» της σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.). Στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς η διακίνηση ασφαλών τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τους καταναλωτές όσο και για την επιβίωση των επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό η νομοθεσία ε...