Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
FOOD AND BEVERAGE
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
The relation between quality of service and customer satisfaction at the Food & Beverage departments in Resort hotels: the case of the hotel Eva Palace Grecotel. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-05-2019 [2019-05-17]
ΠΑΡΙΣΗ, ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται το ζήτημα της σχέσης ανάμεσα στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών των επισιτιστικών τμημάτων (F&B) των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συνδέεται άμεσα με την ικανοποίηση πελατών, που με τη σειρά της έχει πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων, με κυριότερα, την επανάληψη μιας αγοράς προϊόν...