Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Critical Control Points (CCP)
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Control measures in food safety management systems, comparison of categorization methods in a cooked-cured pork-bacon processing unit [Αγγλική]
Ημερομηνία:
17-05-2020 [2020-05-17]
ΧΡΗΣΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Οι σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων διαθέτουν Σύστημα Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων με σκοπό την παραγωγή ασφαλών προϊόντων προς κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, κατά την παραγωγή και επεξεργασία βρώσιμων προϊόντων υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης κινδύνων, οι επιπτώσεις των οποίων μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στην ανθρώπινη υγεία. Για τη διαχείριση των κινδύνων αυτών καθορίζονται μέτρα ελέγχου. Ο καθ...