Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Cookie
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Preparation instructions optimization in Bakery Product [Αγγλική]
Ημερομηνία:
10-2016 [2016-10]
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΣΟΦΙΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία ασχολείται με την εφαρμογή προηγμένων εργαλείων και στατιστικών μεθόδων προκειμένου να εντοπιστούν οι παράγοντες που συμβάλλουν στο ‘άπλωμα’ ενός μπισκότου τύπου Κούκι (Cookie).
Αρχικά, γίνεται αναφορά στην ιστορία του προϊόντος, στην εταιρεία που το παράγει και περιγράφεται με συντομία το προϊόν και τα βασικά συστατικά του.
Στη συνέχεια αναφέρονται τα στατιστικά ε...