Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
COMECAT και COMECAT method
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Risk analysis and control measures in dairy products. The case of a dairy company. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2021 [2021-09-25]
Μπάρμπας, Γεώργιος
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Ο γαλακτοκομικός τομέας αποτελεί σημαντικό τμήμα της εγχώριας οικονομίας και έχει υποστεί σημαντική αναδιάρθρωση τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα καταναλώνονται ευρέως σε όλο τον κόσμο, η ασφάλεια των γαλακτοκομικών προϊόντων είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τη δημόσια υγεία. Η εφαρμογή της ανάλυσης HACCP στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων είναι υποχρεωτική σύμφωνα με...