Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Biogenic amines, dairy products, histamine, tyramine, spectroscopy, spectrometry.
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία:
05-04-2023
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΑΝΤΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Η συσσώρευση και η παρουσία βιογενών αμινών στα γαλακτοκομικά προϊόντα, προκαλεί ανησυχία, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων τους στην ανθρώπινη υγεία. Απαιτείται ακριβής προσδιορισμός αυτών των ενώσεων στα τρόφιμα, για την παροχή τόσο ελκυστικών όσο και ασφαλών τροφίμων στους καταναλωτές. Ο ποσοτικός προσδιορισμός όμως των βιογενών αμινών είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Οι βιογενείς αμίνες είναι...