Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Bakery Sector
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Evaluation of the Implementation of the Good Hygiene Practice, Good Manufacturing Practice and HACCP System in Bakery sector in Western Macedonia. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
14-09-2019 [2019-09-14]
Καραλίγκας, Ισαάκ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η κατοχύρωση της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων που παράγει μια βιοτεχνία παραγωγής άρτου, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής πρέπει να αποτελεί το βασικό μέλημα της διοίκησης και των εργαζομένων της επιχείρησης. Η ανάπτυξη ενός ολιστικού συστήματος πρόληψης, ετοιμότητας και δραστηριοτήτων αυτοελέγχου είναι πρακτικό εργαλείο για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων για τ...