Κριτήρια αναζήτησης: BRCGS
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: BRCGS Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Managing threat and fraud in food sector - Challenges and practises [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2025 Συγγραφέας: ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η απάτη στα τρόφιμα θέτει αυξανόμενους κινδύνους για τη δημόσια υγεία, υπονομεύει την αξία της επωνυμίας και διαβρώνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη συμμόρφωση των επιχειρήσεων με τους ισχύοντες κανονισμούς. Αυτή η εργασία διερευνά ολοκληρωμένες στρατηγικές για την πρόληψη και τη διαχείριση της απάτης στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων. Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας,...