Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Anthropocene
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Environmental impacts of meat consumption in Greece [Αγγλική]
Ημερομηνία:
10-09-2019 [2019-09-10]
ΤΖΟΒΛΑ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ-ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού
Τμήμα:
Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων (ΠΣΠ)
Περίληψη (Abstract): Ο κύκλος ζωής των τροφίμων, και κατ’ επέκταση το φαινόμενο της υπερπαραγωγής και της υπερκατανάλωσης κρέατος οδηγεί άμεσα ή έμμεσα στην εξάντληση των υδάτινων πόρων, στη διάβρωση και στην απερήμωση της γης, στην χημική ρύπανση του εδάφους, στην μείωση της ποσότητας του νερού, στην υποβάθμιση της ποιότητας του αέρα, στη μείωση της βιοποικιλότητας, με πολλά εκ των ειδών να απειλούνται υπό εξαφάνιση,...