Κριτήρια αναζήτησης: Adulteration, Food
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Adulteration, Food Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 27-02-2022 [2022-02-27] Συγγραφέας: ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Η νοθεία στον τομέα των τροφίμων αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο εξ αρχαιοτάτων χρόνων, με τα πρώτα δείγματα να εντοπίζονται στην Αρχαία Ρώμη και Αθήνα. Στοχεύει στην αύξηση της κερδοφορίας των παραγωγών καθώς και των επιχειρήσεων, έχοντας όμως αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των καταναλωτών. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μία ραγδαία αύξηση των καταγεγραμμένων περιστατικών νοθείας. Για το λόγο αυτό...