Κριτήρια αναζήτησης: Adulteration
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Adulteration Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Advanced analytical techniques for the authentication of dairy products [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-07-2022 [2022-07-23] Συγγραφέας: Σιγουρτζίδου, Μαρία Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής του πληθυσμού, καθώς θεωρούνται τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας, γι’ αυτό και η διασφάλιση της αυθεντικότητας τους είναι βασικό ζητούμενο. Η αυθεντικότητα των τροφίμων σχετίζεται με την διασφάλιση της ποιότητας τους και της συμμόρφωσης τους με τις προδιαγραφές τους, όπως αυτές αναγράφονται στην ετικέτα τους. Έτσι, όταν ...