Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Adulteration
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Advanced analytical techniques for the authentication of dairy products [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-07-2022 [2022-07-23]
Σιγουρτζίδου, Μαρία
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής του πληθυσμού, καθώς θεωρούνται τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας, γι’ αυτό και η διασφάλιση της αυθεντικότητας τους είναι βασικό ζητούμενο. Η αυθεντικότητα των τροφίμων σχετίζεται με την διασφάλιση της ποιότητας τους και της συμμόρφωσης τους με τις προδιαγραφές τους, όπως αυτές αναγράφονται στην ετικέτα τους. Έτσι, όταν ...