Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Acrylamide
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Study of food analysis data. Application of statistical methods on food preservatives and acrylamide occurrence data [Αγγλική]
Ημερομηνία:
30-09-2018 [2018-09-30]
Ζαφειροπούλου, Ελένη
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Στην παρούσα εργασία μελετήθηκαν δεδομένα εργαστηριακών αναλύσεων για πρόσθετα τροφίμων και ακρυλαμίδιο, με στόχο την αποτύπωση των μέτρων θέσεων και διασποράς και την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων για τις διαφορές στις συγκεντρώσεις τους, με χρήση κατά περίπτωση παραμετρικών και μη παραμετρικών ελέγχων.
Βάσει των θετικών - για πρόσθετα - αποτελεσμάτων στις εξεταζόμενες κατηγορίες τροφίμων, δ...