Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
τμήμα εστίασης
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Hotel Catering Staff Evaluation: An Innovative Approach [Αγγλική]
Ημερομηνία:
26-09-2020 [2020-09-26]
ΣΟΛΑΧΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Η διοίκηση ανθρώπινων πόρων έχει κατά τις τελευταίες δεκαετίες αναχθεί σε ένα πολύ σημαντικό πεδίο της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς πλέον το ανθρώπινο δυναμικό θεωρείται ως ένα περιουσιακό στοιχείο για τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα στον κλάδο της φιλοξενίας και πιο συγκεκριμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο και στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων το ανθρώπινο δυναμικό παίζει έναν κρίσι...