Κριτήρια αναζήτησης: τεχνικές Monte Carlo
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: τεχνικές Monte Carlo Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Modelling and simulation of pasteurized milk production process [Αγγλική] Ημερομηνία: 21-09-2019 [2019-09-21] Συγγραφέας: Φαραός, Ανδρέας Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν μία από τις πέντε βασικές ομάδες τροφίμων που χρειάζεται να περιλαμβάνονται στην καθημερινή δίαιτα των ανθρώπων όλων των ηλικιών, έτσι ώστε να ικανοποιείται η πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών (USDA), όπως είναι οι πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, οι βιταμίνες (κυρίως Β2) και τα μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορος) (Vaclavik, 2014). Μ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Modeling and simulation of the production process of crown corks [Αγγλική] Ημερομηνία: 30-09-2018 [2018-09-30] Συγγραφέας: Γιαννικόπουλος, Νικόλαος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η εμφιάλωση ποτών και αναψυκτικών είναι ένας κλάδος που διαρκώς αναπτύσσεται λόγω της συνεχούς αύξησης της κατανάλωσης τέτοιων ροφημάτων. Ανάλογα με το είδος του ποτού ή αναψυκτικού υπάρχουν πολλοί τύποι συσκευασίας. Για παράδειγμα για τις μπίρες και τα αναψυκτικά υπάρχουν τουλάχιστον τρεις (3) τύποι συσκευασιών. Ένας από αυτούς είναι η γυάλινη φιάλη, όπου ο μηχανισμός που χρησιμοποιείται για να σ...