Κριτήρια αναζήτησης: συστήματα ιχνηλασιμότητας προϊόντων κρέατος
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: συστήματα ιχνηλασιμότητας προϊόντων κρέατος Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Development of a modern advanced traceability system of meat products, for the improvement of productivity, quality and food safety [Αγγλική] Ημερομηνία: 15-07-2019 [2019-07-15] Συγγραφέας: Καραμολέγκου, Χαρίκλεια Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η ιχνηλασιμότητα αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο ως βασικό εργαλείο διαχείρισης των κινδύνων στη βιομηχανία κρέατος, που στόχο έχει την παραγωγή ασφαλών προϊόντων. Επίσης, αποτελεί κρίσιμο στοιχείο της διασφάλισης της ποιότητας, καθώς τα αποτελεσματικά συστήματα ποιότητας απαιτούν αξιοπιστία, ακεραιότητα και ιχνηλασιμότητα. Η προσέγγιση «από τη φάρμα στο πιρούνι» μπορεί να είναι επιτυχής στην...