Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Food Safety Management Practices in restaurants, fast-food outlets, hotel restaurants and school canteens in the city of Volos. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-09-2018 [2018-09-23]
Σταυράκη, Χριστίνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι ο προσδιορισμός της γνώσης και των πρακτικών διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000: 2005, το σύστημα HACCP και τα προαπαιτούμενα προγράμματά τους (Πρωτόκολλο Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (Good Manufacturing Practice, GMP), και το Πρότυπο Διαδικασιών για την Υγιεινή Λειτουργία (Sanitation Standard Operating Procedures, SSOP)) στα...