Κριτήρια αναζήτησης: συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Food Safety Management Practices in restaurants, fast-food outlets, hotel restaurants and school canteens in the city of Volos. [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-09-2018 [2018-09-23] Συγγραφέας: Σταυράκη, Χριστίνα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι ο προσδιορισμός της γνώσης και των πρακτικών διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000: 2005, το σύστημα HACCP και τα προαπαιτούμενα προγράμματά τους (Πρωτόκολλο Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (Good Manufacturing Practice, GMP), και το Πρότυπο Διαδικασιών για την Υγιεινή Λειτουργία (Sanitation Standard Operating Procedures, SSOP)) στα...