Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
στερεό υπόλειμμα άνευ λίπους
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Investigation of the quality of fresh milk by applying statistical control techniques [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-09-2020 [2020-09-13]
Τζιμούρτου, Σουλτάνα
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των ποιοτικών χαρακτηριστικών του γάλακτος με χρήση των στατιστικών εργαλείων βελτίωσης της ποιότητας. Το γάλα είναι ένα τρόφιμο, το οποίο μπορεί να αλλοιωθεί από την δράση παθογόνων μικροοργανισμών, να χάσει τις θρεπτικές του ιδιότητες και να καταστεί ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. Να περιέχει τοξικές ουσίες...