Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
προϊόντα κρέατος
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Modern techniques for detecting adulteration in meat and meat products [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-07-2022 [2022-07-23]
Ζαμπούνη, Κωνσταντινιά
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Το κρέας και τα προϊόντα κρέατος χαρακτηρίζονται ως μια σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για την ανθρώπινη διατροφή. Τα τελευταία χρόνια όμως, ο υψηλός και ταχύς ρυθμός ανάπτυξης της βιομηχανία κρέατος έχει οδηγήσει σε περιστατικά νοθείας στην αλυσίδα παραγωγής κρέατος, και ειδικά στα προϊόντα που επιδέχονται επεξεργασία. Η απάτη με βάση το κρέας ερμηνεύεται ως η αντικατάσταση των πραγματικών σ...