Κριτήρια αναζήτησης: προϊόντα κρέατος
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: προϊόντα κρέατος Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Modern techniques for detecting adulteration in meat and meat products [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-07-2022 [2022-07-23] Συγγραφέας: Ζαμπούνη, Κωνσταντινιά Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Το κρέας και τα προϊόντα κρέατος χαρακτηρίζονται ως μια σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για την ανθρώπινη διατροφή. Τα τελευταία χρόνια όμως, ο υψηλός και ταχύς ρυθμός ανάπτυξης της βιομηχανία κρέατος έχει οδηγήσει σε περιστατικά νοθείας στην αλυσίδα παραγωγής κρέατος, και ειδικά στα προϊόντα που επιδέχονται επεξεργασία. Η απάτη με βάση το κρέας ερμηνεύεται ως η αντικατάσταση των πραγματικών σ...