Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
προτιμήσεις
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
«Glamping as a new form of alternative tourism. Motivations, expectations and growth prospects» [Αγγλική]
Ημερομηνία:
13-5-2023
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία μελετά το Glamping και εξετάζει τις προοπτικές ανάπτυξής του στην Ελληνική αγορά , μέσω της διεξαγωγής πρωτογενούς έρευνας με τη χρήση συνεντεύξεων και ερωτηματολογίου. Στην αρχή γίνεται μια αναφορά στην έννοια του τουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού, παρουσιάζοντας κάποιες ενδεικτικές μορφές για την κατανόηση του όρου. Αναλύοντας το προφίλ και τα κίνητρα του ενα...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
An assessment of health-related quality of life and preferences for health care provider of the shareholders of the Army Share Fund. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
18-09-2021 [2021-09-18]
Τσουλφίδου, Νικολέτα
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΔΜΥ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία απευθύνθηκε στους απόστρατους που είναι μερισματούχοι του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Η έρευνα διεξάχθηκε από τον Δεκέμβριο του 2020 ως Ιανουάριο του 2021 μέσω των παραρτημάτων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Οι συμμετέχοντες αρίθμησαν τους 441. Σκοπός της παρούσας έρευνας ήταν να μελετήσει την Σχετιζόμενη με την Υγεία Ποιότητα Ζωής των αποστράτων με την χρήση του EQ-5D...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Ο μονοποικιλιακός καφές, το τρίτο κύμα καφέ και οι προτιμήσεις του Ελληνα καταναλωτή μονοποικιλιακού καφέ. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
08-09-2019 [2019-09-08]
ΚΥΛΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΑ
Σχολή:
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα:
Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
Περίληψη (Abstract): A fast growing sector of the Greek food and beverage industry is the ever increasing number of businesses, chains of speciality coffee, a commodity of exceptional quality sold at competitive prices.
The aim of this study is to highlight the artisanal properties of speciality coffee , as a part of the Third wave coffee movement. Specifically that is a handmade commodity, consumed globally for dec...