Κριτήρια αναζήτησης: ποσοτικός χαρακτηρισμός
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ποσοτικός χαρακτηρισμός Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 23-07-2022 [2022-07-23] Συγγραφέας: ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Ο κόκκος καφέ είναι ένα από τα πολυτιμότερα γεωργικά προιόντα. Από τους κόκκους καφέ παρασκευάζονται το πιο διάσημο και με τη μεγαλύτερη κατανάλωση στον κόσμο ρόφημα καφέ. Τα δύο πιο εμπορικά είδη είναι ο C. Αrabica και C.Canephora (Robusta). Τα δύο είδη παράγουν διαφορετικής σύστασης και ποιότητας ροφήματα καφέ. Τα πιο ποιοτικά και αποδεκτά από τους καταναλωτές είναι τα ροφήματα που παράγονται απ...