Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
νοθεία μελιού, χημειομετρικές τεχνικές, γλυκαντικές ύλες, προλίνη, λόγος K/Na
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Analytical methods for controlling adulteration of honey with sweeteners [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-07-2022 [2022-07-23]
Τριανταφύλλου, Ανδρέας
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Το μέλι είναι ένα από τα δέκα προιόντα στα οποία παρατηρείται νοθεία και παραπλάνηση του καταναλωτή. Η νόθευση του μελιού επηρεάζει τους παραγωγούς αγνού μελιού από πλευράς οικονομίας και αγοράς, ενώ έχει και αρνητικές επιπτώσεις στη διατροφή και την υγεία των καταναλωτών. Η νοθεία του μελιού μέσω της τροφοδοσίας των μελισσών με διαφορετικά σιρόπια ζάχαρης κατά την παραγωγή μελιού ή της προσθήκης ...